Najlepše želje logo
Vrati se
FEBRUAR
14

Svetski dan zaljubljenih: Zaljubljeni punim srcem ili...?

Calendar Single Cover
Actions Single Coffe

Raduješ li se Danu zaljubljenih? Ako si srećno zaljubljena osoba, ovaj praznik je divan povod da razbiješ rutinu u vezi uz malo romantike. Cveće, sveće i čokolada dovoljni su za početak magične večeri, a za dalje – mogućnosti su neograničene! Bilo da se odlučiš za film, neobično mesto za dejt ili restoran kome se stalno vraćaš, uz voljenu osobu sigurni smo da će ti biti puno srce!

Pa ipak, ako si single, možda ti Dan zaljubljenih i ne zvuči baš previše zabavno. Naročito uz onaj društveni pritisak da ga provedeš sa nekim. Iako ti se čini da se odjednom ljudi dele na one koji su u vezi i one koji nisu, u Danu zaljubljenih mogu apsolutno svi da uživaju.

Ako želiš da se držiš svoje svakodnevne rutine i bojkotuješ 14. februar, to je sasvim okej. Ali ako ti se slavi, evo sjajnog povoda da ugađaš sebi maksimalno! Naruči omiljenu hranu, pusti film koji voliš ili napravi kupku sa puno pene! Ako ti se druži, iscimaj prijatelja, organzujte neki blesavi photo session i zasladite se uz veeeliku količinu čokolade. Jer zašto da ne?

Uživanje punim srcem počinje za 3, 2, 1….!

Calendar Bottom Cover