Najlepše želje logo

Podrška punim srcem

Podržavamo mlade talente punim srcem kroz saradnju sa Fondacijom 1% i pridružujemo se njihovoj misiji da omogućimo mladim naučnicima, istraživačima i umetnicima, da rastu, uče i stvaraju, i ostvare svoje potencijale.

Podrži i ti punim srcem.

SAZNAJ VIŠE

O projektu

Najlepše želje, u saradnji sa FONDACIJOM 1% punim srcem podržavaju mlade talentovane ljude u Srbiji, sa ciljem da budućim liderima, inovatorima i umetnicima, omoguće da ostvare svoje talente i ideje.

Vesti

Podrška punim srcem za mladu violinistkinju Jovanu

Jovana, virtuoz naše scene, svira violinu sa strašću i posvećenošću od svoje sedme godine. Kroz brojna takmičenja i nastupe, osvaja srca publike širom sveta. Njena priča je inspiracija, dokaz da se talent i trud uvek prepoznaju.  Najlepše želje su pružile podršku da punim srcem nastavi da razvija svoj talenat i pripremi se za svoj naredni izazov – takmičenje ‘Ilona Feher’, investirajući u njenu umetnost.

 

Ova podrška je stigla u okviru Najlepše želje kampanje „Podrži punim srcem’’, koja u saradnji sa Fondacijom 1% ima za cilj da podrži mlade talente širom Srbije.  Verujemo da svaki mladi talent zaslužuje priliku da zablista, a Jovana je sjajan primer kako zajedničkim snagama možemo da pomognemo ostvarenju najlepših želja i  snova.

Mladi naučnici iz Srbije osvojili 7 medalja

Srce je puno kada podrška preraste u uspeh i medalje!

Zahvaljujući kampanji ,,Podrška punim srcem” brenda Najlepše želje i Fondacije 1%, sedmoro talentovanih srednjoškolaca iz Regionalnog centra za talente Nikola Tesla dobilo je priliku da predstavi našu zemlju na prestižnom Međunarodnom takmičenju naučno-istraživačkih radova u Izmiru, Turskoj.

I svi su se vratili sa medaljama!

Čestitamo našim mladim naučnicima i zahvaljujemo svima koji su prepoznali značaj podrške obrazovanju i naučnom napretku.

Najlepša podrška za Laurine najlepše želje

Najlepše želje sa ponosom podržavaju mlade talente poput Laure Hane Borijević. Kao višestruko nagrađivana muzičarka i laureatkinja, njena strast i predanost muzici doveli su je do osvajanja prestižnih nagrada na međunarodnim i domaćim takmičenjima. Laura svakodnevno inspiriše svojom umetnošću i nastupima, ostavljajući neizbrisiv trag u muzičkom svetu.

 

Najlepše želje podržale su je punim srcem, u saradnji sa Fondacijom 1%, kako bi nastavila da razvija svoj izvanredni talenat. Uz pruženu podršku, Laura će moći da se fokusira na svoje pripreme za sledeća takmičenja, sa još većim elanom osvaja nove nagrade i nastavlja da inspiriše mnoge svojim muzičkim darom.

Podrži i ti punim srcem. Pruži podršku mladim talentima.