Najlepše želje logo
Vrati se
AVGUST
19

Svetski dan fotografije: Najlepše se fotka punim srcem!

Calendar Single Cover
Actions Single Coffe

Tvoja prva fotka u porodičnom albumu, fotka za prvi dan škole, fotka sa mature, fotka sa svih rođendana i proslava u međuvremenu… Fotografije su sjajan način da sačuvaš sve te dragocene uspomene, zar ne? Tako je barem bilo u početku, kada su fotografije tek izmišljene. Tada su se čak i zvale drugačije – bile su poznate kao dagerotipije!

Od dagerotipija do danas, koncept fotkanja se umnogome promenio, a u čast istorije i umetnosti fotografije, proglašen je Svetski dan fotografije! Ovaj praznik slavimo 19. avgusta, i realno, super je povod da se osvrneš na sve one drage uspomene koje čuče u porodičnom albumu.

Naravno, danas su fotke više od načina da sačuvamo trenutke od zaborava – kačimo ih na društvene mreže kao način komunikacije i vizuelnog predstavljanja drugima. Sa filterom ili bez, profilne, tagovane i sve između, tvoje fotografije na društvenim mrežama mnogo govore o tebi.

Zato, kad odlučiš da podeliš novi selfi, pokaži autentičnu verziju sebe! Kada ti za nekoliko godina iskoči memory na društvenim mrežama, sećaćeš se punim srcem trenutka kad je fotka nastala!

Calendar Bottom Cover