Najlepše želje logo
Vrati se na vesti

Novi ukusi, novi doživljaji, nove Najlepše želje čokolade i deserti

Actions Single Cover
Actions Single Track
Actions Single Coffe

Najlepše želje, poznate po tvojoj omiljenoj, najukusnjoj i najlepšoj čokoladi, sada su stvorile nešto posebno za sve ljubitelje slatkih poslastica. 

Naši novitieti ovaj put, bez izuzetka donose pravu revoluciju u svet čokolade. Sa pažljivo izabranim sastojcima i stručnom izradom, ove čokolade će te očarati. Zamisli taj trenutak u kom otvaraš čokoladu i odmah osetiš miris lavande i limuna kako budi tvoja čula, ili kada, sa druge strane, svaki zalogaj otkriva sklad vina i panakote.

Probaj najlepšu čokoladu i kreni na najslađe putovanje uz Najlepše želje čokolade punjene sa DVA NOVA ukusa istovremeno. Kockica po kockica naizmenično, vodiće tvoja čula unakrsno putem uživanja kroz ukuse kremastog fila lavande i limuna ili harmoničnog spoja vina i panakote. 

I dok ne znamo tačno gde će te svaki ukus odvesti, jedno je sigurno, tvoja karta za ovu magičnu vožnju je spremna, a ti se pripremi za putovanje snova!  

A tebi, što punim srcem uživaš u tradicionalnim ukusima, želeli smo da poklonimo nešto posebno, i tako je naslala naša posebna liniija najlepših čokoladnih deserta sa kremastim kakao punjenjem u jednom sloju, dok je drugi deo fila baziran na tradicionalnim ukusima šljive ili višnje. Upakovani punim srcem za tebe, da ih pokloniš sebi ili nekome koga voliš.

Jer za nas, Najlepše želje su mnogo više od obične čokolade – one su dokaz da se to najlepše uvek ostvaruje, onima koji veruju puim srcem.