Najlepše želje logo
Vrati se na vesti

I kada hladno je, nama leto je!

Actions Single Cover
Actions Single Track
Actions Single Coffe

Znate li da ni niske temperature napolju ne mogu da vam pokvare uživanje punim srcem u svakom danu, jer uz Najlepše želje čokoladu i deserte sa pravim ukusom Kapri sladoleda i kada hladno je, nama leto je!

Zato ljubitelji slatkih i zavodljivih melodija, ali i najlepše čokolade, imamo pravu stvar za vas – novi spot, baš po vašem ukusu – neodoljivo sladak, sunčan kao leto, zavodljiv kao zagrljaj sočne jagode i najlepše čokolade!  

Osećaj leta je nešto što se teško opisuje rečima, ali naša Anđela Jovanović će vam to dočarati u najslađoj avanturi u koju su se upustile Najlepše želje čokolada i neodoljivi ukus Kaprija.  Uživajte u svakoj sekundi i sami se zaljubite na prvi pogled, dok sva vaša čula plešu u zavodljivom ritmu, punim srcem.

Zato, nema oklevanja! Prepustite se osećaju leta. Prizovite sunčane dane svakim zalogajem omiljene čokolade i uz sunčane ritmove zagrejte atmosferu tako da i kada hladno je osetite letnju radost i nagoveštaj letnje avanture. 

A uskoro ćemo dodatno zagrejati celu priču i na našim društvenim mrežama! Zato pratite nas, jer vam spremamo i vruća iznenađenja, ali i slatke nagrade!